דירת 5 חדרים – נס ציונה

דירה בת 5 חד’ עם נוף לשמורת הכורכר בנס ציונה
זוג מקסים בגילאי ה50 לחייהם + 2 ילדים מתבגרים.

התחלנו בחשיבה והחלטנו שעדיף יהיה לוותר על חדר אחד לטובת הגדלת חלל האירוח המרכזי. יצרנו תוכניות לקבלן עבודות הגמר שלנו ויצאנו לדרך.
בחרנו ריצופים ענקיים לחלל הסלון, חיפויים וריצופים לחדרי הרחצה והמרפסת, תכננו קיר טלויזיה מנגרות עם טלויזיה מסתובבת שמוקם במרכז החלל אשר יצרה הפרדה בין סלון אירוח להורים לבין פינת ישיבה לילדים, עיצבנו את המטבח ופינת האוכל כציר מרכזי ודומיננטי שסביבו מתנהל הבית, תכננו תוכנית תאורה המשלבת ספוטים, תאורת אוירה ותאורה שקועה, יצרנו נישות גבס ומקומות איחסון חשובים לדירי הבית, והכנסנו רהיטים ודקורציות שמילאו את הבית בסגנון מודרני חם כמו שאנו הכי אוהבים לאהוב.
הלקוחות זרמו איתנו בצורה מלאה בתהליך, הלכה עד הסוף עם הקו העיצובי שנבחר והתוצאה מוצגת לפניכם.

עיצוב פנים