מגזין בניין ודיור – אם נותנים אז מקבלים: שיפוץ דירת קבלן בנס ציונה

חדר אחד בדירה שלפניכם “הוקרב” לטובת הגדלת החלל המרכזי, אשר מהווה כעת את הציר הדומיננטי בבית, שכולו אווירה מודרנית וחמימה עם נגיעות של צבע.

חדר אחד בדירה שלפניכם “הוקרב” לטובת הגדלת החלל המרכזי, אשר מהווה כעת את הציר הדומיננטי בבית, שכולו אווירה מודרנית וחמימה עם נגיעות של צבע

מאת: מערכת אתר בניין ודיור

צילום: שגיא מורן

 

הדיירים: משפחה בת 4 נפשות

המקום: נס ציונה

השטח: 125 מטר

תקציב: 500,000 שקלים

עיצוב פנים: מירב שלום

 

זוג בגילאי ה-50 לחייהם רכשו דירה בת 5 חדרים עם נוף לשמורת הכורכר בנס ציונה. הדירה הייתה כבר מוכנה בבניין שבדיוק אוכלס, ולכן השיפוץ היה נרחב כיוון שהתכנון החדש הצריך הרבה פירוק ובינוי מחדש. הדירה עוצבה בסגנון מודרני חמים עם נגיעות צבע מרגיעות ונעימות. יחד עם המשפחה הוחלט שעדיף לוותר על חדר אחד לטובת הגדלת חלל האירוח המרכזי, ולאחד את המטבח עם פינת האוכל. וכך, המטבח ופינת האוכל תוכננו כציר מרכזי ודומיננטי שסביבו מתנהל הבית. במרכז הסלון תוכנן קיר טלוויזיה מנגרות ובו טלוויזיה מסתובבת אשר יצרה הפרדה בין סלון אירוח להורים לבין פינת זולה לילדים.

 

בדירה תוכננה נישת גבס לפרטי דקורציה ובתוכה אחסון סמוי לבקשת הדיירים. תוכנית התאורה משלבת בתוכה תאורה שקועה א-סימטרית, בתוספת ספוטים ותאורת אווירה. נבחרו ריצופים ענקיים בגודל 1.20X1.20 לחלל המרכזי של הבית, פרקטים לחדרי השינה, ריצוף דמוי דק למרפסת וכן חיפויים וריצופים לחדרי הרחצה.

 

סיור בבית החדש:

10

1

2

 לכתבה המלאה >

עיצוב פנים